luni, 27 septembrie 2010

lupeneanul.com


Când am pornit acest blog, mi-am propus ca în scurt timp să cumpăr un domeniu .com şi să mut blogul acolo . Din păcate treburile nu au evoluat aşa rapid cum credeam eu şi trebuie să mai aştept.
Până una alta platforma gratis este destul de bună, nu am avut probleme foarte mari cu ea. S-a întâmplat de câteva ori să pice server-ul în momentul în care umblam pe la setări sau publicam articole. O singură dată am avut o problemă mai mare. Am scris un articol în notepad, am stat patru ore să mă gândesc cum să îl fac să iese cât mai bun. Am pus articolul pe blog, dar nu am salvat (mare greşeală) , am şters fişierul în notepad (altă mare greşeală), a picat server-ul şi am pierdut articolul. L-am scris a doua oara dar nu a ieşit la fel de bine ca prima dată.
Având în vedere numărul mare de internauţi din oraş mă gândeam ca o să fie mai mulţi vizitatori pe blog. Poate nu am făcut publicitate prea bună, poate nu am scris tot timpul pe el sau poate e prea greu de ţinut minte un link aşa de lung. Mutarea pe un alt domeniu cu un link mai scurt este necesară şi pentru asta am căutat în mai multe locuri şi o să mai caut cea mai buna oferta de gazduire web. Dar mai am timp....

Ps: cu acest articol particip la concursul Aventuri la Gazduit.Detalii pe blogul Top Level Hosting

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu