sâmbătă, 25 septembrie 2010

sa dam verde la rosu ...



Organizaţia judeţeană PSD Hunedoara şi-a ales un nou preşedinte, preşedinte sprijinit de organizaţia Lupeni. Toţi membrii organizaţiei PSD Lupeni l-au votat pe noul conducător.
Având în vedere situaţia politică din România, este foarte probabil ca PSD-ul să ajungă la conducerea ţarii în viitorul apropiat.Dacă o să se întample asta, cu siguranţa liderul PSD Hunedoara nu o să uite sprijinul acordat de organizaţia Lupeni, şi o să facă tot posibilul ca la viitoarele alegeri, PSD să câştige în Lupeni. Adică se poate ca domnul Resmeriţă sau mai rău, fisu' să fie primar. Hell Noooo !
Deja ştiu ce o să se întâmple în 2011. Primarul o să asfalteze 2-3 străzi, o să coloreze din nou plăcile pe care scrie că el a făcut două parcuri .... în 2003 (eu zic să îi facem statuie pentru asta) o să organizeze nişte campionate de fotbal pe cartiere şi bineînteles o să construiască o nouă fântână arteziană.
Sper ca oamenii din Lupeni se nu mai pună botu la chestii mărunte, şi să nu uite că primarul nostru este un fost turnător cu acte în regulă care în 10 ani nu a reuşit să atragă în oraş nici un investitor serios şi care nu miscă nimic trei ani de zile într-un mandat.
Deja am văzut prea mult roşu, e timpul să schimbăm culoarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu