luni, 18 octombrie 2010

Bugetul CNH – prădat de propriii conducători



Fals în acte, încălcări ale Legii finanţelor publice, sabotarea interesului naţional. Altfel spus, complexul mecanizat de la mina Lupeni, moşit de Surulescu&echipa.
Procurorii care au favorizat, prin îngroparea unor dosare, devalizarea CNH ar trebui să fie şi cei care găsesc acum soluţia pentru dezgroparea Companiei. Faptele de corupţie au murit din faşă pentru că anumiţi procurori, adică aşa-zişi apărători ai legii, au blocat demersul legal iniţiat de alte instituţii ale statului, de pildă Curtea de Conturi (CC). În urma unui control efectuat în 2007 de CC Hunedoara la CNH, controlorii financiari au evidenţiat mai multe fapte ce încălcau legea, despre care procurorii hunedoreni ar fi admis că în fapt pot fi catalogate.... citeste mai departe(gazetavaii.ro)

Pe scurt în articol se arată cum au fost cheltuiți o gramadă de bani pentru o investiție inutilă. Mai mult, această investiție a fost facută fără să se respecte legile și în complicitate cu institutiile statului.Puteți citi tot articolul în ediția online a ziarului Gazeta Vaii Jiului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu