duminică, 9 ianuarie 2011

Infractori Ghinionisti


Citeam zilele trecute cartea Infractori Ghinioniști și am descoperit că un hoț din Franța a luat ostatic un manechin de plastic, ...un hoț din Spania și-a deschis cont la o bancă pe care o jefuise cu o zi înainte, ...un hot din anglia aflat în stare de ebrietate și-a jefuit propria casă sau un american a sunat la poliție să anunțe că i s-a furat întreaga cultură de cannabis. Lista continuă cu sute de infractori ghinioniști din toată lumea. Imi spuneam în gând că așa ceva nu o să vezi niciodată la români... greșit! Am găsit o grămadă de romanii în listă și mai interesant, am găsit chiar niște concitadini care au ajuns subiect de carte.

Citat din carte: Vrând să fure piese metalice dintr-o mină din județul Hunedoara, trei hoți au fost aruncați în aer de o explozie. În vârstă de 19,28 și respectiv 37 de ani, Ionel Ovidiu Dîndea, Petru Gheorghe Crișan și Sorinel Avram au plecat la furat pentru a face rost de bani pentru jocul de pocher. Deoarece voiau să se asigure că aceasta va fi o sursă de venit nesecată, cei trei au săpat un tunel pe sub placa de beton a Exploatarii Miniere Lupeni, pătrunzând astfel în zona de producție Ileana. Grabiți să fure cât mai multe piese metalice și având ustensile nepotrivite, hoții au provocat explozia gazelor acumulate în subteran. Echipa de salvare i-a găsit la locul accidentului plini de arsuri pe fața, mâini și șolduri.

Întâmplarea nu e prea amuzantă pentru că unul din ei a decedat, dar cu siguranța cei trei intră în categoria infractorilor ghinioniști.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu