marți, 8 martie 2011

inca odata



Săptămana asta a apărut în oficiosu' local un articol în care domnul primar ne explică cum după aproape 11 ani de mandat o să renoveze Palatul Cultural din oraş. Apă de ploaie după părerea mea, asta ori ne crede proşti, ori ne crede proşti. Poi şi anul ăsta se renovează !?

Vineri, 20 March 2009
Sursa : zvj.ro

"Primarul Cornel Resmeriţă n-a glumit deloc când a zis că, în acest an, va renova Palatul Cultural “Minerul”. Ştia el pe ce se bazează. După ce, în anii trecuţi, şi-a pus speranţa în fel şi fel de investitori de aiurea - se vorbea, la un moment dat, chiar de un olandez care nici măcar n-a dat pe aici" -, edilul şef lupenean a tras lozul gras: imobilul va fi reabilitat cu bani de la fondurile structurale.

Joi, 16 Octombrie 2008

Palatul Cultural de la Lupeni ar putea redeveni ce a fost Casa Regală din România vrea să salveze imobilul. Una dintre cele mai impresionante clădiri din Valea Jiului, „Palatul Cultural Minerul”, din municipiul Lupeni, ar putea redeveni ceea ce a fost, prin implicarea Casei Regale a României."

Luni, 27 August 2007
Sursa : amosnews.ro

Palatul a fost extraordinar de frumos şi acum vrem să îl facem să fie mai ceva ca altădată. Vrem să avem şi o sală de cultură, într-un cuvânt, să îl reabilităm aşa cum trebuie. Nu se poate ca un edificiu atât de important ca acesta să fie lăsat în paragină", a mai spus Cornel Resmeriţă.
Pentru reabilitarea lui în întregime ar fi necesare aproximativ 30 de miliarde de lei vechi


În fiecare an bătrâna clădire este minţită, i se spune că o să fie sănătoasă din nou, dar după fiecare minciună se îmbolnăveşte mai rau. Cică s-au alocat şi bani în fiecare an pentru întreţinerea ei, dupa cum am mai spus aici, dar tot nu se vede.
Domnul primar ar trebui să se laude prin presă în momentul în care, în faţa palatului, o să fie o tăbliţă pe care o să scrie "Şantier în lucru... termen de finalizare :...". Doar atunci o să îl cred.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu