sâmbătă, 12 martie 2011

noi nu suntem atat de prosti


Constantin Brânduse, presedintele PNL Lupeni: /„PNL nu va sustine, sub nicio forma, un candidat care a fost deconspirat de justitie drept colaborator al fostei Securitati, cum este si cazul lui Cornel Resmerita!”

Sursa:zvj.ro

Nu mai suport să văd prin ziare,"Constantin Brânduse, presedintele PNL Lupeni". Probabil toată lumea ştie că el este preşedintele PNL Lupeni, dar ziarele continuă această pre-campanie electorală, ingnorând părerea cititorilor. Pe mine mă deranjează treaba asta din trei motive:

1.Prima idee care îmi vine în minte este că aceste pubilcaţii nu trăiesc din vânzarea ziarelor sau din reclame cum ar fi normal, ori noi nu suntem atât de proşti să nu ne dăm seama de unde vin banii. Vorba lui MB, trebuie să mănânce şi gura lor ceva.

2.A doua chestie nasoală,doar o presupunere, este că aceşti oamenii politici,care beneficeaza de publicitate zilnică împing bani la greu ziarelor. Ori acuma noi nu suntem atât de proşti să nu ne dăm seama că un om de afaceri care investeşte bani în politică nu se aşteaptă ca în timp să îşi scoată investiţia şi de ce nu un pic de profit.

3. Treaba cu turnătorul deja e fumată şi nu cred că o să ţină în campania electorală. Noi nu suntem atât de proşti să îl votăm pe domnul "preşedintele PNL Lupeni", doar pentru că Resmeriţă a fost turnător. Eu sper să ne convingă cu altceva şi să îşi construiască o campanie electorală pe lucruri constructive nu doar să arate cu degetul. Resmeriţă trebuie schimbat asta e clar.

Şi apropo, dacă sunteţi curiosi să vedeţi dosarul lui Resmeriţă îl găsiţi pe site-ul CNSAS. După a mea parere nu a făcut mare brânză, dacă e să glumim nici meseria de turnător nu o făcut-o cum trebuie, singurl lucru condamnabil e intenţia. Dacă am face o comparaţie, Lupaşcu a fost pentru securitate, exact cum e un elev care îşi pârăşte un coleg, pentru sistemul de învăţământ. Da no, proşti trebuie să fie prostiţi, numă că noi nu suntem atât de proşti.

2 comentarii: